ITALIENSK OG NORDISK INSPIRERET TAPAS


Tapas fra Spændendemad skal være en oplevelse, en nydelse for øjet og ganen, hver ret er anrettet særskilt på italiensk fad eller i skål (se evt. vores billeder), hvilket gør det meget indbydende og I og jeres gæster kan frit vælge imellem de mange smagsoplevelser. 

Tapas er mange små fristende delikatesser. Vi tager udgangspunkt i det italienske køkken, kombinerer det med det spanske og danske, dog med hensyn tagen til de danske ganer og smag. Tapas er utroligt hyggeligt og spændende at spise, med de mange velsmagende lækre mundfulde.

Vi prioriterer gode råvarer, vi bruger lokal slagter og udvikler sammen med ham og vores smagspanel de gode specialiteter, så vidt muligt bruger vi produkter fra lokale forhandlere bla. Thise Mejeri.

Vores ærtemos, hvidløgs aioli, fetamos, tabanade m.m. er helt igennem hjemmelavet og opskrifterne har vi selv udviklet.



Følg linket til vores Facebook side, og se hvad vores kunder siger om b.la. vores tapas:  Tryk her







 
Tapas tallerken (kommer anrettet på tallerken)
 
  • Røget vildtkølle af krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Langtidsmodnet skinke fra lokal slagter
  • Glas med italiensk inspireret tunmousse pyntet med dild
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto
  • Salt mandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Vesterhavsost
    • Pr. kuvert kr. 159,- (min. 8 kuverter)
    • Ønskes menuen anrettet på fade, er der et tillæg på kr. 25,- pr. kuvert
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr. kuvert




Tapas under danske himmelstrøg:

 
  • Dampet rødspættefilet med friske asparges og hjemmelavet dilddressing
  • Røget dansk krondyr fra slagter med hjemmesyltede rødløg
  • Rødbede wraps med hjemmelavet ærtemos og hvidløgsspirer
  • Pastrami med agurke relish
  • Små kartofler marineret i grøn pesto med grov sennep, kapers og fine ærter
  • Serano skinke med æggestand
  • Frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serrano skinke
  • iceberg -feldsalat med ristede champignon, slikærter, høvlet vesterhavsost og Morsø rapsoliedressing
  • Ølpølse fra nr. Onsild slagteren med peberrod og bagte peberfrugter
  • Hjemmelavet porretærte med hele mandler
  • Krydder mayo, persille pesto og rødbede mos
         Pr. kuvert kr. 235,- (min. 8 kuverter)
            
   Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr. kuvert



 
Tapas buffet:
 
  • Marineret kalvefilet fra Himmerland med Madagaskar peberdressing
  • Tortilla wrap med laksecreme og frisk spinat
  • Røget dansk krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille
  • Røget oksefilet fra lokal slagter
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto
  • Saltmandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Vesterhavsost
    • Pr. kuvert kr. 229,- (min. 8 kuverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land-og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr. kuvert



Luksus tapas buffet:
 
  • Pocheret hellefisk og mini spinat timbale
  • "Vitello tonnato" kold mør okseroast af Hereford med tuncreme, kapers og bredbladet persille
  • Røget okseindelår med rucolasalat
  • Steaksalat af kødkvæg med fine cherrytomater og Madagaskar peberdressing
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille
  • Frisk tortellini med ricotta, vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og babyspinat og Morsø rapsoliedressing
  • Røget dansk krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aioli og italiensk pesto
  • Salt mandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Thise Vesterhavsost
    • Pr. kuvert kr. 269,- (min. 8 kuverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr kuvert

 
  • Gourmet tapas buffet:
  • Håndpillede rejer vendt i persille pesto med citron perler
  • ​Lakserilette med ristet rugbrød
  • Tonno tonato med kapers bær
  • Røget bison med krustader og rødebedemos
  • Marinerede agurker med mynte og hjemme syltede rødløg
  • Bresaola af kronvildt med syltede rødløg
  • Slikærte salat marineret i Morsø rapsoliedressing med forårsløg, cherrytomat, persille og nigella
  • Vesterhavsosten med hjemmelavet tomat marmelade
     
  • Pr. kuvert Kr 259,- (min 8 kurverter)
  • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr kuvert





Nordisk tapas buffet:
 
  • Mini croissant med hjemmelavet rejesalat 
  • Røget dansk krondyr fra slagter, med æblekompot af Lyby æbler (i sæson) og syltede rødløg
  • Langtids modnet skinke fra lokal slagter
  • Bruschetta med laks og hjemmelavet mild persille pesto
  • Laksekugle med avokado, forårsløg, persille med bagte peberfrugter i syrlig dressing
  • Små dampede kartofler i citron marinade og friske krydderurter
  • Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner
  • Vesterhavsosten i valnøddeolie med halve valnødder, purløg og blå drue
  • Salt mandler og dadler i bacon
    • Pr. kuvert kr. 239,- (min. 8 kurverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr kuvert

·
Salling Tapas buffet:
 
· Røget tun i skiver pyntet med brøndkarse og granatæbler
 
· Wrap med kylling i spicy dressing og rucola
 
· Røget dansk krondyr fra lokal slagter med fantastisk ærtemos
 
· Lufttørret Serrano med sød melon
 
· Glas med italiensk inspireret tunmousse pyntet med dild
 
· Ølpølse fra lokal slagter med peberrod og bagte peberfrugter
 
· Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner
 
· Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenoliedressing
 
· Thise Vesterhavsost
 
· Saltmandler og sorte oliven
 
· Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto
                 
​       Pr. kuvert kr. 235,- (min. 8 kurverter)
       Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr kuvert

 

 

3 retters tapas buffet:


 
FORRET
 
  • Tun i skiver med feldsalat og granatæbler
  • Wrap med kylling i spicy dressing og rucola
  • Pastasalat i citronfløde med håndpillede rejer og frisk dild
 
HOVEDRET
 
  • Røget oksefilet med høvlet Vesterhavsost og balsamico glace
  • Roast stegt som pulled beef med frisse' og sursød dressing
  • Gravad skinke med dildkant fra lokal slagter
  • Salat med soltørret tranebær, persille, valnødder, appelsinmarinade og andebryst i tynde skiver
  • Kartofler marineret i creme fraiche dressing med mynte og purløg
  • Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenolie dressing
  • Hjemmelavet fetamos, chili mayo og italiensk pesto
DESSERT
 
  • Kransekagekonfekt
  • Glas med panna cotta og jordbærgele
  • Brownie pyntet med hindbærmousse                     


                               Pr. kuvert kr. 359,- (min. 10 kurverter)
 
                           Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr kuvert

 
 
Tilvalg:
 
  • Mini croissant med hjemmelavet laksecreme
  • Bruschetta med f.eks. svampepostej eller tapanade (tomat eller oliven) mulighederne er mange
  • Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenoliedressing
  • Røget tun i skiver pyntet med brøndkarse og granatæbler

Har i specifikke ønsker, eller ønsker at bytte lidt rundt på delikatesserne, er dette også muligt

Kontakt Sanne på 24 60 62 60 eller mail@spaendendemad.dk for bestilling









 
Ret til ændringer forbeholdes.
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk