Anretninger / frokost
Med mad fra Sp.Mad er I sikre på en god oplevelse
Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk
Priser er diner transportable.
STOR KOLD BUFFET:
- Hellefisk loin porcheret i pose med frisk basilikum.
- Dryppet med trøffelolie og anrettet med ærtemos .
- Langtidshævet landflutes.
- Marineret flanksteak med madagasgarpeber dressing med rosa peberkerner.
- Kold sprængt kalkunbryst anrettet med soltørret tomat marinade.
- Små dampede kartofler i citron- lime dressing med friske krydderurter.
- Frisk båndpasta med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
- Sommer salat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske asparges. Pyntet med ristede mandelflager, og Bornholmsk rapsoliedressing.
- Langtidshævede spanske flutes
- Langtidshævet brød.
- Skøn hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladespåner,pyntet med guld
- Pr. couv. 235,-
min 25 couv. Derunder et mindre tillæg.
NÆSTEN TRADITIONEL FROKOSTRET MED ALT PÅ BUFFET:
- Rejer i basilikumcremefraishe anrettet med salat, sherrytomater og peberfrugt.
- Porretærte med ristede mandler.
- Marinerede fine grønne kinabønne med persille, forårsløg og rød peberfrugt.
- Lun kamsteg med marineret rødkål med tyttebær. Syltede asier.
- Lun leverpostej med ristede champigon og bacon.
- Hjemmelavet bayonneskinke med røræg, purløg og tomat.
- Fransk brie med peberfrugt.
- Blå og grønne druer i flot pyntet opsats.
- Pr. couv. 199,-
- Franske landflutes, rugbrød fra bager og smør.
- Pr. couv. 20,-
PØLSEBORD ANRETTET PÅ VORES FLOTTE TRÆPLANKER:
- 2 varianter af spegepølse med peberfrugt
- Serrano skinke med hjemmelavet æggestand og friske grønne aspargers
- Rullepølse med hjemmelavet sky og løg
- Hamburgerryg med italiensksalat og fine cherry tomater
- Lun postej med sprødstegt bacon og champignon
- Pr. couv. 129,- Min. 10 couv.
- Som tilvalg rugbrød fra bager, landflutes og Thise smør pr. couv. 20,-
KOLD ANRETNING I
- "Vitello tonnato". Kold men mør ungdyrsteg (som kalv) med tun creme, kapers og bredbladet persille.
-
- Frisk tortelline med rigotta - spinat fyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
-
- Egeblad- icebergsalat med rucola, oliven, cherrytomat, smuldret feta og ristede pinjekerner. Olivenolie dressing.
-
- Langtidshævede landflutes.
- Pr. couv. 145,-
KOLD ANRETNING II
- Røget hellefisk på langtidshævet brød med egebladsalat. Syrlig avokado mos, brøndkarse og granatæble kerner.
- Marineret flanksteak salat med madagaskar peber og små blommetomater.
- Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg.
- Sprød fliget ærteiceberg, egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, og hjemmelavede crutons. Bornholms rapsoliedressing.
- Langtidshævet landflutes.
- Pr. couv. 179,-
Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade.
Ret til ændringer forbeholdes.
|