Med mad fra Sp.Mad er I sikre på en god oplevelse
Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk
Priser er diner transportable.
3 retters tapas menu klik her
3 RETTERS MENUER:
Menu 1
Forret:
- Store rejer i basilikum-cremefraishe.
- Anrettet på rucola med peberfrugt, cherrytomat og forårsløg.
- Langtidshævede flute.
Hovedret Som lille buffet eller bordserveret:
- Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
- Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (Gl. fransk opskrift)
- Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
- Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og sennepskorn.
- Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg og fine ærter.
- Morsø rapsoliedressing.
Dessert:
- Spændende Mad´s Italienske chokoladekage kage Serveret med langtidsbagte blommer og softice.
- Pr. couv. 319,- (min. 8 kuverter)
Menu 2
Forret:
- Varmrøget laksekugle med rejer og avokado på grønne salater.
- Anrettet med syrlig peberfrugt, rødløg, ristede græskarkerner og dild.
- Grøn krydderurtedressing.
- Langtidshævede flutes
Hovedret Buffet:
- Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser af smag) stegt med hvidløg, persille og oregano.
- Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
- Citron-parmesanfløde sauce smagt til med trøffelolie.
- Små kartofler ovnstegt med olivenolie. Persilledrys.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg,
- bredbladet persille og ristede pinjekerner.
- Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner
Dessert:
- Æble - marcipan kage med chokoladecreme.
- Flot pyntet
- Langtidsbagte blommer bagt med hel kanel.
- Flødeskum
- Pr. couv. 319,- (min. 8 kuverter)
Menu 3
Forret:
- Hellefisk porcheret i pose og dryppet med trøffelolie.
- Anrettet med en fantastisk ærtemos og frisk asparges med grøn krydderurtedressing.
- Langtidshævet flute
Hovedret som Buffet:
- Opkrydret oksefilet af Black Angus kødkvæg med peber mix.
- Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber.
- Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
- Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder.
- Morsø rapsoliedressing.
Dessert:
- Hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladerspåner
- Hindbærkompot og sød melon
- Anrettet med flødeskum og ristede mandelflager
- Pr. couv. 339,- (min. 8 kuverter)
Menu 4:
Traditionel dansk.
Forret:
- Røget hellefisk med brøndkarse, granatæble og en let avocadocreme med citron.
- Franske landflutes og smør.
Hovedret:
- Gammeldaws oksegrydesteg stegt med urter og frisk timian.
- Slikærter braiseret med frisk persille.
- Ovnstegte kartofler.
- Kalveskysauce med fløde.
- Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder.
- Morsørapsolie dressing.
Desset:
- Hjemmelavet italiensk flødeis med korn af hel vanille.
- Chokoladesauce og marineret jordbærkompot.
- Pr couv. 319,- (min. 8 kuverter)
Det er muligt at bytte om på forretter og desserter.
Ret til ændringer forbeholdes.
|