STORE BUFFETER:
(Se også 3 retters menuer og hovedretter)
Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk eller ring til Sanne på: 24 60 62 60
|
|
25 års jubilæums menu:
- Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille
- Svinemørbrad stegt i pose med Madagaskar peber
- Braiserede slikærter
- Små kartofler i flødesauce med forårsløg, kapers, bredbladet persille og Læsø saltsyde sennep
- Marinerede solmodne tomater, hele stegte champignon, peberfrugt, og rødløg med frisk basilkum i oliven oliedressing
Pr. couv. kr. 195,- (min. 8 kuverter)
|
Den med oksemørbrad:
- Oksemørbrad stegt med mixpeber
- Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum
- Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys
- En lækker pebersauce
- Pastasalat af frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serranoskinke
- Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, persille og ristede græskarkerner
- Romaine- iceberg- rucosalat med cantaloupmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner
- Pr. couv. kr. 245,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- pampasbrød
- Pr. couv. kr. 15,-
|
|
Sensommer buffet:
- Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano
- Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum
- En fantastisk Lime-pebersauce
- Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys
- Små gulerødder og forårsløg med top, braiseret med persille
- Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med brombær, dild, forårsløg, æbler, ristede hele hasselnødder, og Morsø rapsoliedressing
Pr. couv. kr. 195,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land-pampasbrød
Pr. couv. kr. 15,-
|
|
Nordisk buffet:
- Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille
- Kylling stegt i pose med krydderier
- Fantatisk pikant sauce
- Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys
- Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner
- Salat af ærteskud, rødbedeblade, og iceberg med hjemmesyltede rødløg, grønne asparges, feta og Morsørapsolie dressing
Pr. couv. kr. 199,- (min. 8 kuverter)
Langtidshævet land-og pampasbrød
Pr. couv. kr 15,-
|
|
Italienske buffet:
- Oksefilet af Black Angus kødkvæg, virkelig lækkert og mørt
- Svinemørbrad på italiensk stegt i pose med yoghurt, oregano, persille og hvidløg
- Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte(svampe) bredbladet persille og forårsløg
- Små ovnstegte kartofler med persilledrys
- Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie
- Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
- Romaine-iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner
- Pr. couv. kr 219,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land-og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Middelhavs buffet:
- Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano
- Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basikilum og persille
- Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie
- Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
- Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie dressing, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
- Romaine- iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, ristede pinjekerner og olivenolie dressing
- Pr. couv. kr 205,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Sommer buffet:
- Oksefilet af Black Angus kødkvæg, virkelig lækkert og mørt
- Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift)
- Slikærter braiseret med persille og hasselnøddeflager
- Nye kartofler (i sæson) med forårsløg og bredbladet persille
- En cremet lys krydderurtesauce med purløg og basilikum
- Båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
- Sommersalat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg, og friske asparges, pyntet med ristede mandelflager og Morsø rapsoliedressing
- Pr. couv. kr 219,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Forårs buffet II:
- Præmium flanksteak fra kødkvæg (Lækkert kød med masser af smag) krydret med pebermix
- Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber
- Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, banaskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
- Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, hjemmelavede crutons og Morsø rapsoliedressing
- Pr. couv. kr 195,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr. 15,-
|
|
Stor buffet:
- Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille
- Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille
- Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe) bredbladet persille og forårsløg
- Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og Læsø saltsyde sennep
- Hel hvede med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue, baby spinat og ristede hasselnødderflager
- Sprød fliget ærte iceberg- egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter og Morsø rapsoliedressing
- Pr. couv. kr 205,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Vinter buffet:
- Braiseret smagfuld oksesteg med knust peber, frisk laurbær og peberrod
- Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift)
- Braiseret hel spinat i fløde smagt til med grov sennep
- Gulerødder langtidsstegt i ovn med timian
- Ovnstegte små kartofler med persille
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
- Pr. couv. kr 195,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Buffet en kold dag:
- Opkrydret oksebov stegt i pose som pull beef
- Svinefilet stegt med bacon og frisk timian
- Grov rodfrugtekage bagt med sesamdrys
- Små saltstegte kartofler med bredbladet persille
- En fantatisk barbecue sauce
- Gulerodsbånd marineret med hvid balsamico, bredbladet persille og soltørrede tranebær
- Iceberg- feldsalat med friske pære, ristede østershatte, flager af høvlet parmesan, ristede valnødder og Morsørapsolie dressing
- Pr. couv. kr 195,- (min. 8 kuverter)
- Langtidshævet land- og pampasbrød
- Pr. couv. kr 15,-
|
|
Spansk buffet:
- Opkrydret lammeculotte stegt med hele hvidløg
- Kyllingefilet viklet og stegt med tørret skinke ogrød pesto
- Saltstegte kartofler med bredbladet persille og parmasandrys
- Ratatouille med peberfrugt, rødløg, squash, aubergine og tomat
- Romaine ruccola salatmed perlemozerella, saltoliven, ristede hele champigon, cherrytomat og olivenoliedressing
- Pr. couv. 199,- (min. 8 kuverter)
- Focacia brød
- Pr couv. kr. 15,-
|
|
Ret til ændringer forbeholdes. |
|
|
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk |
|
|
|