Flot Reception

Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk

Reception uden ”kniv og gaffel”
 

  • Mini sandwich med varmrøget laksecreme, citronfløde og persillekant.
  • Flutesnitte med røget andebryst og revet parmesan.
  • Tortillawrap med rucola og hjemmelavet fetamos.
  • Artiskokblad med marinerede svampe og grillet peberfrugt.  
  • Dadler i baconsvøb.
  • Små sprøde rugknækbrød og en skål med mild rørt Blå Kornblomst fra Thise Mejeri.
  • Oliven.
  • Ristede saltmandler.
  • Tørret frugt.
  • Blå og grønne druer. 
  • Cantalopemelon.
  •           Pr couv. 189,-                       

                (min. 30 couv. Derunder beregnes et mindre tillæg)
 




Et par alternativer:

  • Bruschetta med hjemmelavet svampepostej.
  • Bruschetta med hjemmelavet artiskokcreme.
  • Bruschetta med hjemmelavet tomattappenade.
  • Små spyd med citron-limemarinerede mozerellakugler og zeranoskinke.
  • Frostede jordbær med mynte rørsukker. ( i sæson)


Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store Italienske porcelæns fade og smukke metalfade.


 

Reception uden ”kniv og gaffel”

  • Ristet pumpernikkel med varmrøget laksecreme med bredbladet persille.

  • Tortillawrap med rucola og hjemmelavet fetamos.

  • Bruschetta med hjemmelavet svampepostej.

  • Dadler i baconsvøb.

  • Små sprøde knækbrød og en skål med mild rørt Blå Kornblomst fra Thise Mejeri.

  • Blå og grønne druer. 

  • Cantalopemelon.   

  •        Pr. couv. 169,-                                                 

       ( min. 45 couv. Derunder beregnes et mindre tillæg)        
   

 




Et par alternativer:

  • Bruschetta med hjemmelavet svampepostej.

  • Bruschetta med hjemmelavet artiskokcreme.

  • Bruschetta med hjemmelavet tomattappenade. 

Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store Italienske porcelæns fade og smukke metalfade.


Receptionsbuffet med kniv og gaffel:                          

  • Porcheret hellefisk med krydderurt og granatæblekerner. 
  • En fantastisk ærtemos.
  • Hjemmelavet svampepostej med nødder.
  • Hjemmelavet tomattapenade med bredbladet persille og kapers. 
  • Fetamos med frisk mynte og soltørret tomat.    
  • Dadler i baconsvøb.
  • Marineret emmentaler i stave marineret i valnøddeolie med blå og grønne druer, purløg og halve valnødder.
  • Mild rørt Kornblomst fra Thise Mejeri.          
  • Oliven.
  • Ristede saltmandler.
  • Grønne og blå druer i opsats.
  • Galiamelon.
  • Små sprøde rugknækbrød.
  • Langtidshævet flutes
  •           Pr. couv. 199,-                                 

                  (min. 30 couv. Derunder beregnes et mindre tillæg)


Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store Italienske porcelæns fade og smukke metalfade.

 



Reception:

  • Rejer i basilikumcremefraishe på rucola på brød bagt med 

  • rosmarin og salt.

  • Langtidslagret okselår carpassio på brød smurt med rørt Blå Kornblomst.

  • Dadler i baconsvøb.

  • Fetamos med frisk mynte og soltørret tomat. / Flute.

  • Tortillarulle med tomattappenade.

  • Sorte oliven.

  • Saltmandler.

  • Manchego ost og flute.

  • Grønne og blå druer.

  • Vandmelon. 

  • Chokoladekage med whiskeyflødeskum.  

  •           Pr. couv. 215,-                     

                        (min. 30 couv. Derunder beregnes et mindre tillæg)

Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade.
 



                                                                         
Receptionerne kan tilrettes som buffet ved velkomstdrink, således gæsterne sætter sig til bords ved hovedretten.




Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

Se vores andre menuer her:

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk