Natmad
Priser er diner transportable.
-
Kold, men mør ungdyr steg med tun creme med kapers og bredbladet persille ("Vitello tonnato".)
-
Frisk ostetortelline vendt med hjemmelavet tomattappenade,friske spinat blade, rødbedeblade, forårsløg, oliven og ristede pinjekerner.
-
Langtidshævet flutes.
-
Pr. Couv. 75,-
- Italiensk buffet med bresaloa( tørret okseinderlår) og melon.
- Italiensk spegepølse med peberfrugt og oliven.
- Pate med cornicon.
- Fransk brie med blå druer.
- Emmenthaler med peberfrugt.
- Langtidshævede brød og flutes
- Pr. couv. 89,-
Buffet med:
- Lun leverpostej med hjemmelavet agurkesalat.
- Rullepølse, løg og sky.
- Hamburgryg med italiensk salat.
- Ny bagte boller og rugbrød.
- Pr. couv 75,-
- Sandwhich med forskellig fyld.
- Pr. couv. 49,-
- Tarteletter med kylling og asparges i stuvning.
- Pr. couv. 65,-
Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade.
SUPPER:
- Cremet svampesuppe med frisk timian.
- Langtidshævede flutes.
- Pr. couv. 55,-
- Tomatsuppe lavet på friske tomater med frisk basilikum og oregano
- Serveret med langtidshævet brød med grillet ost.
- Pr. couv. 55,-
- Kraftig tomatsuppe med urter, bacon og pasta.
- Langtidshævet pampas brød.
- Pr. couv. 55,-
- Mulligattwanesuppe (engelsk - indisk suppe ) med kylling, kokosmælk, frisk chillie, curry og ingefær.
- Langtidshævet brød.
- Pr. couv. 55,-
- Ungarsk gulyassuppe med oksetern.
- Langtidshævet landbrød.
- Pr. couv. 55,-
Ret til ændringer forbeholdes.
|
| |
Se vores andre menuer her: |
|
|
|