SOCIAL DINING MENU
5 serveringer med 2 forskellige retter af gangen i alt 10 retter
|
|
1. SERVERING
- Dampet rødspættefilet med persille pesto, spirer, friske asparges og hjemmelavet dilddressing
- Store rejer i basilikum-cremefraishe, anrettet på rucola med peberfrugt, cherrytomat og forårsløg
2. SERVERING
- Laksekugle med avokado, forårsløg, persille med bagte peberfrugter i syrlig dressing
- Wrap med kylling i spicy dressing og rucola
3. SERVERING
- Steaksalat af irsk kødkvæg med fine cherrytomater, frisk tortellini med ricotta og spinat og madagaskar peberdressing
- Okseroast stegt som pulled beef med frisse og sursød dressing, cherrytomat og basilikum
4. SERVERING
- Røget oksefilet med rucolasalat, balsamico glace og Vesterhavsost
- Spansk serano og hel hvede med frisk persille, forårsløg og sød melon
5. SERVERING
- Glas med panna cotta og jordbærgele
- Vesterhavsosten i valnøddeolie med halve valnødder, purløg, blå drue og kiks
Pris pr. kuvert kr. 399,- (min 10 kuverter og max 20)
- Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 15,- pr. kuvert
|
|
|