JULEBUFFET MED ALT HJEMMELAVET FRA DET DANSKE LANDKØKKEN
 
  • Marineret sild med løg, bredbladet persille og grønne druer
  • Hjemmelavet karrysalat med drueagurk, æbler og æg   
  •  Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med sprødstegt bacon og champignon                                           
  • Glaseret hamburgryg, Sp. Mad's hjemmelavede grønlangkål og hjemmesyltede rødbeder
  • Hjemmelavet klassisk ris a l´amande med vaniljekorn, mandler og hjemmelavet kirsebærsause
  •         Pr. couv. 149,-                                          

 
  • Rugbrød og smør       
  •       Pr. couv. 8,-                                                            

  
 



TILVALG TIL TRADITIONEL JULEFROKOST
 
  • Gammeldags ribbensteg, Sp. Mad's hjemmelavede rødkål og hjemmelavede brune kartofler 
  •      Pr. couv. 35,-                                                                                               
  • 1 stk tartelette med høns i asparges    
  •     Pr. couv. 19,-             
  • Marco´s hjemmelavet sylte med stærk sennep og hjemmesyltede rødbeder
  •     Pr. couv. 15,-
  • To slags Thise oste med druer og mandarin 
  •      Pr. couv 25,-   
  • Flotte opsatser med forskellig juleslik                
  •      Pr. couv. 15,-  


 

SPÆNDENDE MAD´S EGEN JULE BUFFET
min. 2 retter.  
  • Marineret sild med løg, bredbladet persille, grønne druer  og en god hjemmelavet karrysalat med drueagurk, æbler og æg 
  •     Pr. couv. 45,- 

 
  • Rugbrød.  Thise smør     
  •     Pr. couv. 8,-                               

     
  • Røget vildt kølle i fine skiver anrettet med skøn ærtemos, hjemme syltede rødløg og feldsalat, pyntet med granatæbler, rødbede spirer og langtidshævet landflutes
  •    Pr couv. 51,-
  
                              
 

Bordserveres eller som buffet:

 
  • Julens gryde med svinefilet, porrer, ingefær, kanel og rosiner serveret i sort støbejerns gryde. Pyntet med persille og porrer
  • Andelår braiseret i appelsin 
  • Saltbagte kartofler med persilledrys
  • Fin grønkålssalat lavet af frisk grønkål med appelsin, ristede walnødder vendt i cremet dressing, pyntet med soltørrede tranebær
  •  Lækker tranebærsovs                  
  •    Pr. couv. 149,-         

 

  • Hjemmelavet klassisk ris a l´amande med vaniljekorn og mandler
  • Hjemmelavet kirsebærsauce   
  •    Pr. couv. 45,-                           

 

  • Saftig italiensk julekage bagt med hele hasselnødder, mandler, valnødder, dadler og figner serveres med flødeskum smagt til med whisky pyntet med julesne og kristjørn        
  •     Pr. couv. 45,-                                                                                     



Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store Italienske porcelæns fade
og smukke metalfade. Naturligvis i vores sædvanlige høje kvalitet

Ret til ændringer forbeholdes.
  




 
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk