De traditionelle danske menuer.
Priser er diner transportable.
Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk
FORRETTER:
- 2 Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
- Anrettes med gule og røde cherrytomater.
- Pr. couv. 65,-
- Kylling salat i dressing med æble, forårsløg, bredbladet persille og ristede hasselnøddeflager.
-
Anrettet med sprød salat.
-
Franske landflutes og smør.
- Pr. couv. 65,-
- Røget laks med spinattimbale og slikasparges
- Anrettet med sprød salat.
- Franske landflutes og smør.
-
Pr. couv. 75,-
- Røget lakserose og røget hellefisk rose med tomat, friske grønne asparges og dildcreme.
- Anrettet med sprød salat.
- Franske landflutes og smør.
- Pr. Couv. 85,-
-
Kyllingesalat anrettet på fad med ananas, bacon.
-
Anrettet med sprød salat.
-
Franske landflutes og smør.
-
Pr. Couv. 65,-
- Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller.
- Franske landflutes
- Pr. couv. 55,-
HOVEDRETTER:
-
Mør oksesteg fra slagter med braiserede baconbønner.
-
Braiserede timiangulerødder.
-
Små dampede kartofler med persilledrys
-
Skysauce lavet på kraftig fond.
-
Hjemmesyltede agurker og tyttebærsyltetøj.
-
Pr. couv. 189,- (min. 8 kuverter)
-
Svinekamfilet med bacon stegt som vildt.
-
Braiserede fine ærter med hasselnøddesmør og bredbladet persille.
-
Små dampede kartofler med persilledrys.
-
Vildt sauce.
-
Waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.
-
Pr. couv. 159,- (min. 8 kuverter)
-
Oksesteg fra lokal slagter stegt i gryde.
-
Braiserede meget fine grønne bønner.
-
Dampede små kartofler.
-
Skysauce.
-
Tyttebærsyltetøj og syltede asier.
-
Hjemmelavet waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.
-
Pr. couv. 185,- (min. 8 kuverter)
-
Kalvesteg stegt i gryde med urter
-
Braiserede timiangulerødder.
-
slikærter.
-
Dampede kartofler.
-
Kalveskysauce med fløde.
-
Tyttebærsyltetøj og syltede asier.
-
Pr. couv. 189,- (min. 8 kuverter)
-
Krydderkamfilet.
-
Braiserede timiangulerødder.
-
Små stegte kartofler med persilledrys.
-
Skysauce.
-
Broccolisalat med bacon og syrlig dressing.
-
Pr.couv. 159,- (min. 8 kuverter)
- Svinekamsteg med sprød svær.
- Hjemmelavet rødkål.
- Dampede kartofler
- Skysauce.
- Hjemmelavet grov agurkesalat.
- Pr.couv. 159,- (min. 8 kuverter)
DESSERT:
-
Anne´s hjemmelavede romfromage med flødeskumstoppe og chokoladedrys.
-
Serveret med frisk hindbærkompot.
-
Pr. couv. 55,-
-
Italiensk isbombe med flødeis med korn af hel vanilje, chokoladestykker og ristede mandler
-
Serveret med hjemmelavet jordbærsauce og flødeskum.
-
Pyntet med drys og melisse
- Pr. couv. 59,-
-
Spændende Mads hjemmelavede jordbærislagkage med to slags is på nøddebund.
-
Flot pyntet med jordbær og melisse
-
Pr. couv. 55,-
Se også forslag til 3 retter dansk menu under " 3 retter menu"
Bemærk, I må gerne vælge frit mellem kød typer, kartofler, salater og øvrigt tilbehør, i de følgende menuer, således I selv sammen sætter menuen, som I ønsker det.
Vi laver gerne andre forslag til en middag.
Ret til ændringer forbeholdes.
|
| |
Se vores andre menuer her: |
|
|
|